TRACTOR Massey Ferguson 5445 NOU
Marca : Massey Ferguson.
Model : 5445.  Powershuttle
An Fabricatie : 2008.
Ore Functionare : 364. DEMO
Putere Motor : 95 CP.
Roţi tracţiune : 4 roţi tracţiune
Echipamente :  
Cutie de viteze : Hi-lo
Stare : Stare foarte bună
Dimensiune pneuri faţă : 340/85 x 24
Dimensiune pneuri spate : 420/85 x 34
Productie Mai 2008 (08).
Numai 364 ore autentice.
Anvelope Firestone 420/85 x 34 ridicǎ - 95% şi 340 / 85 x 24 fronturi - 95%.
Transmisie 16/16 cu serviciu de transfer de putere mana stanga.
Scaun cu suspensie pe aer.
TRACTOR Massey Ferguson 5445 NOU oferta speciala tractoare

PRET La cerere
*posibilitate de facturare externa, tva=0
*transport aprox 1500 Euro

Seria MF 5400 vă oferă 9 modele în clasa de putere cuprinsă între 86 şi 155 CP. În medie, puterea maximă a motorului a fost îmbunătăţită cu 20%, astfel că, spre exemplu, noul model MF 5435 are acum cu 6 CP mai mult decât modelul vândut până acum cu succes MF 5445 Tier 2.

Massey Ferguson demonstrează în această modalitate încă o dată dorinţa de a aduce îmbunătăţiri permanente produselor sale. Astfel, succesul seriei MF 5400 continuă, seria caracterizându-se prin consum scăzut de carburanţi, fiabilitate şi confort excelent de operare.
  
Alegerea modelului care oferă exact nivelul de putere dorit este doar începutul.
Următoarele deciziise referă la cabinele super-dotate sau formatele de platforme şi tipul de capotă - pivotantă sau de tip 'teşit'. Este disponibilă de asemenea o cabină mai joasă pentru lucrul în spaţii cu înălţime limitată, iar tipurile de acoperiş suple sau Visio asigură o varietate suplimentară pentru înălţimi şi aplicaţii.

Modelele seriei MF 5400


Model
Tipul motorului
Cilindri
Cap. hidraulică
Putere max.
MF 5425
Perkins
4
4.4 Litri
63 kW/86 CP
MF 5435
Perkins
4
4.4 Litri
71 kW/96 CP
MF 5445
Perkins
4
4.4 Litri
81 kW/110 CP
MF 5455
Perkins
4
4.4 Litri
92 kW/125 CP
MF 5460
Perkins
4
4.4 Litri
99 kW/135 CP
MF 5465
Sisu
6
6.6 Litri
103 kW/140 CP
MF 5470
Sisu
4
4.4 Litri
106 kW/145 CP
MF 5475
Sisu
6
6.6 Litri
114 kW/155 CP
MF 5480
Sisu
4
4.9 Litri
114 kW/155 CP

Versatilitate ridicată

Motoarele diesel Tier III de nouă generaţie sunt sufletul seriei MF 5400, asigurând cuplu mare şi economie excepţională de combustibil, într-o gamă amplă de turaţii.

Mai multă putere utilă... cu mult mai mult cuplu

Modelele MF 5425 şi MF 5435, în variantă Turbo, sunt dotate cu un sistem intermediar de răcire. Modelele MF 5445 şi MF 5455 dispun de aceeaşi tehnologie avansată ca modelele Massey Ferguson cu puteri superioare, injecţie electronică common rail şi 16 supape, care se combină pentru a furniza 95 CP şi respectiv 105 CP, cu un plus de putere în treapta a 3-a şi a 4-a de viteze (începând cu aprox. 6 km/h).

Puterea maximă este atinsă la turaţia de 2000 rpm, contribuind la economii de combustibil şi niveluri
reduse de zgomot, extrem de utile. De fapt, aceste tractoare dispun de capacităţi excelente de furnizare a puterii pe o gamă impresionantă de turaţii, cu un interval de putere constantă de cel puţin 400 rpm.

Hidraulică puternică, fără compromisuri

Calitatea seriei MF 5400 se vede în fiecare detaliu, dar parcă nicăieri într-un mod mai evident ca în cazul ridicătorului în 3 puncte. Începând cu modelul MF 5455, butoanele montate pe aripi asigură reglarea comodă a înălţimii ridicătorului, facilitând ataşarea rapidă şi simplă a echipamentului. Sistemul hidraulic de înaltă performanţă asigură un debit excelent de ulei şi o capacitate sporită de ridicare.

Cu o cantitate de 57 litri de ulei/ min disponibilă pentru funcţionarea ridicătorului şi a sistemelor hidraulice externe, debitul şi presiunea sunt suficiente pentru a asigura ridicarea echipamentelor grele sau a acţiona accesoriile auxiliare.

Debit 'combinat' de 100 litri

Disponibil opţional pentru toate modelele, debitul de ulei de 100 litri/min se obţine prin combinarea debitului a două pompe hidraulice. De asemenea, ca opţiune suplimentară pentru modelele MF 5475 şi MF 5480 este disponibil şi sistemul hidraulic prevăzut cu un senzor de corelare a debitului de ulei în funcţie de sarcina motorului.

Viziteaza-ne pe noul site Utilben

Utilaje Asemanatoare

Related Posts with Thumbnails

UTILBEN are ca si activitate principala importul si distributia de utilaje pentru constructii, utilaje agricole de vanzare.
Aducem la comanda toata gama de utilaje si piese de schimb pentru utilaje noi si second hand:
· utilaje terasiere de vanzare (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale si piese utilaje)
· utilaje prentru constructia de drumuri de vanzare (cilindri compactori, freze de asfalt, repartizoare si piese utilaje )
· utilaje de cariera si utilaje balastiera de vanzare (statii sortare concasare, dumpere si piese utilaje )
· utilaje de betoane, producitie betoane, transport beton (statii de betoane, pompe de betoane si piese utilaje )
· utilaje si intalatii de foraj (instalatii de foraj, echipamente foraje puturi apa, motocompresoare si piese utilaje)
· utilaje pentru depozite (motostivuitoare, incarcatoare telescopice si piese de schimb)
· utilaje agricole de vanzare(tractoare, combine, balotiere, incarcatoare telescopice si piese de schimb)

Importam in special utilaje de constructii si utilaje agricole second hand. Lucram cu principalii dealeri mari de utilaje second hand din Germania si din Anglia. Importam majoritatea marcilor consacrate de piese de schimb pentru utilaje. Cele mai vandute utilaje sunt cele terasiere, pentru constructia de drumuri si agricultura.

Oferta de Utilaje Second Hand din Import:

Utilaje de constructii - Utilaje Terasiere • Excavator, Exavatoare Second Hand. Excavatoare pe senile, Excavatoare pe Roti, Excavatoare Industriale MiniExcavatoare, • Buldozer, Buldozere din import • Buldoexcavator, BuldoExcavatoare, Mini buldo excavatoare • Incarcator Frontal, Incarcatoare Frontale, Mini Incarcatoare Frontale • Macara, Auto Macarale, Macarale Fixe Piese

Utilaje de constructii - Utilaje pentru Drumuri • AutoGredere, MotorGredere • Cilindru Compactor, Cilindri Compactori pe pneuri, Cilindri compactori cu tamburi • Freza de asfalt, Freze de asfalt • Repartizor Asfalt, Repartizoare Asfalt, Finisoare de asfalt • Instalatii si echipamente pentru drumuri • Statii de Asfalt Piese

Utilaje pentru cariera, balastiera • Statii de Concasare, Concasor Fix, Concasor Mobil, Concasor cu impact • Statii de Sortare, Ciur Fix, Ciur Mobil • Dumper, Dumpere, Basculante transport • Draglina, Dragline • Incarcator Frontal, Incarcatoare Frontale, Vole Piese

Utilaje pentru betoane • Statie de Beton, Statii de betoane fixe, Statii de betone Mobile • Pompa de Beton, Auto Pompe de Betoane, Pompe de Betoane Tractabile • Betoniera, Betoniere, Cife transport beton Piese

Utilaje Foraje • Instalatii pentru foraj puturi apa, utilaje de forat cu circulatie directa si inversa • Foreze pentru puturi apa, Foreze pentru pompe de caldura, Foreze pentru petrol • Echipamente si accesorii pentru foraje, • Utilaje si echipamente hidraulice, • Compresoare, Piese de schimb

Utilaje pentru Agricultura Utilaje agricole • Tractor – Tractoare Agricole • Combina – Combine Agricole • Incarcator Telescopic, Incarcatoare Telescopice, Stivuitoare Telescopice Piese de schimb

Marci de utilaje pe care le importam: Utilaje pentru Constructii Piese Utilaje Caterpillar, JCB, Komatu, Case, Liebherr, Volvo, Hitachi, Terex, New Holland, Atlas Copco, Man, Cat, Ingersoll,Demag, Baumag, Wirt, Zeppelin, Piccini, Jcb, Honda, Endress, Stabila,Man, Mercedes, Iveco COPMA,Hyundai, Sennebogen, Kobelco, Liebherr, Potain, Alimak, Dynapac, Atlas Copco, Stetter, Sandvik, Vogele, Snowkey, Sany, Daewoo, Hyster, Bobcat, Grove, Konecranes, Soilmec, Terex, Belle

Utilaje pentru Agricultura Piese Utilaje John Deere, Case, Massey Ferguson, New Holland, Fendt, Claas, Case, Styer, JCB, Deutz Fahr, Landini, Valtra, Challenger, Weidemann, Merlo, Landini, Zetor, Belarus

Clientii Nostri. Noi oferim solutii concrete pentru cereri specifice. Suntem un ajutor pentru clientii din Romania. Avem clienti din toata tara: