TRACTOR MASSEY FERGUSON 4455 NOU
Marca : Massey Ferguson.
Model : 4455.
An fabricatie : 2008.
Ore Functionare : 387 h.
Putere Motor : 101 CP.
Roţi tracţiune : 4 roţi tracţiune
Cutie de viteze : mecanic
Stare : Stare foarte bună
Dimensiune pneuri faţă : 13.6R34
Dimensiune pneuri spate : 16.9R34
Seria MF 4400 impresionează prin motoarele puternice de care dispune. Ele asigură un cuplu puternic la o turaţie scăzută a motorului. Rezultatul este o rezervă de cuplu de 29%, astfel că tractoarele sunt uşor de operat, indiferent de condiţiile de lucru.
TRACTOR MASSEY FERGUSON 4455 NOU de vanzare tractoare noi massey ferguson

PRET: La cerere
*posibilitate de facturare externa, tva=0
*transport aprox 1500 Euro
Motoarele AGCO SISU POWER au fost concepute pentru a garanta mulţi ani de perfectă funcţionare. Componentele de înaltă calitate au o specificaţie superioară şi sunt perfect sincronizate cu celelalte caracteristici, cum ar fi injecţia mecanică a combustibilului sau construcţia cilindrilor. Datorită gradului înalt de fiabilitate costurile de service şi întreţinere vor atinge niveluri minime.  

Transmisie pur si simplu superioara

Cu o plajă largă de viteze – de la 0,9 la 40 km/h – aveţi cu adevărat flexibilitatea necesară obţinerii de rezultate performante, simultan cu economie de combustibil pentru o gamă extrem de variată de aplicaţii, de la operarea pe câmp şi până la activităţile de transport. Schimbătorul de viteze asigură reacţie aproape instantanee şi, implicit, un grad înalt de confort.

Priză de forţă fiabilă
Designul prizei de forţă este simplu. Pierderile de putere sunt foarte scăzute şi se obţine un cuplu maxim la turaţia standard a prizei de forţă. Sunt disponibile două tipuri de prize de forţă - 540/540 Economy (750) rot/min sau 540/1000 rot/min. Ambele variante sunt simple şi dispun de un ambreiaj mecanic, acţionat de la levierul amplasat în partea stângă a consolei.
Priză de forţă electro-hidraulică
Aceasta este ideală pentru aplicaţiile ce necesită cuplarea/ decuplarea frecventă a prizei de forţă sau acolo unde se preferă simpla apăsare a unui buton de comandă. Sistemul face posibilă acţionarea hidraulică a ambreiajului, ridicând gradul de confort al operatorului şi îmbunătăţind rezultatele în aplicaţiile cu priză de forţă.

Sistem hidraulic puternic pentru puntea posterioara

Seria MF 4400 este versiunea optimă pentru sarcinile cotidiene având o forţă de ridicare de până la 3300 daN şi un debit de 55 litri la presiune ridicată.
Ridicătorul robust, prevăzut cu sistem de control al echipamentelor purtate, asigură o gardă excelentă la sol şi tracţiune reală pentru ca Dumneavoastră să atingeţi rezultate performante.
Acţionarea sa este extrem de simplă cu ajutorul levierelor mecanice, realizându-se o cuplare rapidă şi precisă a echipamentelor.
Este disponibilă o gamă variată de cârlige de ancorare, cu stabilizatoare telescopice duble
şi două distribuitoare cu sertare cilindrice ca dotare standard.
Simple si eficiente


MF 4400 are un mod de operare simplu şi direct, uşile largi de acces facilitează urcarea şi coborârea ori de câte ori este nevoie, pentru rezolvarea multiplelor sarcini abordate, indiferent de condiţiile de lucru.
Este disponibilă de asemenea o cabină mai joasă pentru lucrul în spaţii cu înălţime limitată. Cabina spaţioasă vă oferă o gamă variată de instalaţii de aer condiţionat şi încălzire, iar ca alternativă la aerul condiţionat puteţi alege parbrizul cu funcţie de deschidere.
Două portiere cu deschidere amplă şi balamale în spate facilitează accesul în cabină. O dată ajuns în cabină veţi fi foarte plăcut impresionat de modul practic de dispunere a elementelor de comandă şi levierelor, ce vă oferă în acelaşi timp controlul deplin asupra celor mai importante funcţii ale tractorului… într-o manieră extrem de simplă.
Oferta pentru scaune cu suspensii mecanice sau pneumatice este diversă, ambele variante dispunând de o gamă cuprinzătoare de accesorii, incluzând cotiere reglabile la 30° şi pe lungime.
Cu scaunul cu suspensii pneumatice, opţional, la simpla atingere a unei manete se obţin
rapid reglaje precise în funcţie de greutatea şoferului şi configuraţia terenului pentru ca Dumneavoastră să beneficiaţi de confort şi siguranţă sporite, indiferent de condiţiile de lucru.
Este de asemenea disponibil un scaun pentru pasager, comod, rabatabil, care poate fi ridicat şi blocat în poziţie, la nevoie.
Instalaţia de ventilaţie şi încălzire
Fantele de ventilaţie reglabile asigură o excelentă distribuţie a aerului, pentru ca Dumneavoastră
să beneficiaţi de un grad sporit de confort. Instalaţia de încălzire include în varianta standard un radiator, la care se pot adăuga, opţional, fante de încălzire şi dezaburire  montate în partea superioară a cabinei şi un aparat complet echipat de aer condiţionat.

Viziteaza-ne pe noul site Utilben

Utilaje Asemanatoare

Related Posts with Thumbnails

UTILBEN are ca si activitate principala importul si distributia de utilaje pentru constructii, utilaje agricole de vanzare.
Aducem la comanda toata gama de utilaje si piese de schimb pentru utilaje noi si second hand:
· utilaje terasiere de vanzare (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale si piese utilaje)
· utilaje prentru constructia de drumuri de vanzare (cilindri compactori, freze de asfalt, repartizoare si piese utilaje )
· utilaje de cariera si utilaje balastiera de vanzare (statii sortare concasare, dumpere si piese utilaje )
· utilaje de betoane, producitie betoane, transport beton (statii de betoane, pompe de betoane si piese utilaje )
· utilaje si intalatii de foraj (instalatii de foraj, echipamente foraje puturi apa, motocompresoare si piese utilaje)
· utilaje pentru depozite (motostivuitoare, incarcatoare telescopice si piese de schimb)
· utilaje agricole de vanzare(tractoare, combine, balotiere, incarcatoare telescopice si piese de schimb)

Importam in special utilaje de constructii si utilaje agricole second hand. Lucram cu principalii dealeri mari de utilaje second hand din Germania si din Anglia. Importam majoritatea marcilor consacrate de piese de schimb pentru utilaje. Cele mai vandute utilaje sunt cele terasiere, pentru constructia de drumuri si agricultura.

Oferta de Utilaje Second Hand din Import:

Utilaje de constructii - Utilaje Terasiere • Excavator, Exavatoare Second Hand. Excavatoare pe senile, Excavatoare pe Roti, Excavatoare Industriale MiniExcavatoare, • Buldozer, Buldozere din import • Buldoexcavator, BuldoExcavatoare, Mini buldo excavatoare • Incarcator Frontal, Incarcatoare Frontale, Mini Incarcatoare Frontale • Macara, Auto Macarale, Macarale Fixe Piese

Utilaje de constructii - Utilaje pentru Drumuri • AutoGredere, MotorGredere • Cilindru Compactor, Cilindri Compactori pe pneuri, Cilindri compactori cu tamburi • Freza de asfalt, Freze de asfalt • Repartizor Asfalt, Repartizoare Asfalt, Finisoare de asfalt • Instalatii si echipamente pentru drumuri • Statii de Asfalt Piese

Utilaje pentru cariera, balastiera • Statii de Concasare, Concasor Fix, Concasor Mobil, Concasor cu impact • Statii de Sortare, Ciur Fix, Ciur Mobil • Dumper, Dumpere, Basculante transport • Draglina, Dragline • Incarcator Frontal, Incarcatoare Frontale, Vole Piese

Utilaje pentru betoane • Statie de Beton, Statii de betoane fixe, Statii de betone Mobile • Pompa de Beton, Auto Pompe de Betoane, Pompe de Betoane Tractabile • Betoniera, Betoniere, Cife transport beton Piese

Utilaje Foraje • Instalatii pentru foraj puturi apa, utilaje de forat cu circulatie directa si inversa • Foreze pentru puturi apa, Foreze pentru pompe de caldura, Foreze pentru petrol • Echipamente si accesorii pentru foraje, • Utilaje si echipamente hidraulice, • Compresoare, Piese de schimb

Utilaje pentru Agricultura Utilaje agricole • Tractor – Tractoare Agricole • Combina – Combine Agricole • Incarcator Telescopic, Incarcatoare Telescopice, Stivuitoare Telescopice Piese de schimb

Marci de utilaje pe care le importam: Utilaje pentru Constructii Piese Utilaje Caterpillar, JCB, Komatu, Case, Liebherr, Volvo, Hitachi, Terex, New Holland, Atlas Copco, Man, Cat, Ingersoll,Demag, Baumag, Wirt, Zeppelin, Piccini, Jcb, Honda, Endress, Stabila,Man, Mercedes, Iveco COPMA,Hyundai, Sennebogen, Kobelco, Liebherr, Potain, Alimak, Dynapac, Atlas Copco, Stetter, Sandvik, Vogele, Snowkey, Sany, Daewoo, Hyster, Bobcat, Grove, Konecranes, Soilmec, Terex, Belle

Utilaje pentru Agricultura Piese Utilaje John Deere, Case, Massey Ferguson, New Holland, Fendt, Claas, Case, Styer, JCB, Deutz Fahr, Landini, Valtra, Challenger, Weidemann, Merlo, Landini, Zetor, Belarus

Clientii Nostri. Noi oferim solutii concrete pentru cereri specifice. Suntem un ajutor pentru clientii din Romania. Avem clienti din toata tara: